A Fabricor Videography csapata két főből áll:

Dániel

Mindig is érdekelt a film, a videókészítés világa. Szeretem a dolgok kreatív oldalát megközelíteni, a minél érdekesebb témákat megvalósítani. Éppen ezek miatt már kiskorom óta készítettem kisebb-nagyobb videókat, közöttük voltak egyszerűbbek, de effektekkel dúsított összetettebb munkák is. Amikor először lehetőségem nyílt egy esküvő megörökítésére, örültem, hogy kipróbálhatom magam ezen a területen is, viszont amikor véget ért a Nagy Nap, akkor rá kellett jönnöm, hogy egy ilyen cselekménydús eseményt nem tudok egyedül lefedni 100%-osan. Ekkor kerestem fel Dávidot, és ajánlottam neki partnerséget, hogy közösen nyújtsuk a maximumot Megrendelőink felé.

Dávid

A “Canon-os”. Már hosszú évek óta Canon DSLR gépekkel dolgozom. Eleinte a média világát a fényképezésen keresztül ismertem meg. Akár természet-, akár portréfotózásról volt szó, nem volt, ami nem érdekelt volna. Több pályázaton is sikeresen szerepeltem, viszont mégis éreztem, hogy más irányba is el kéne indulni. A videózás eleinte csak hobbinak indult, de ez már-már egyre nagyobb szenvedéllyé vált. Ekkortájt találkoztam Danival, akivel közösen mélyedtünk el a mozgókép adta lehetőségekbe. Így jutottunk el a jelenbe, amikor is már közösen készítjük el a videókat, közös tudással.

Felszerelésünk

Számunkra a legfontosabb, hogy a felvételek, amiket készítünk, azok a lehető legjobb minőségben készüljenek el. Ennek érdekében pedig eszközeinket is ilyen szempontok szerint választottuk meg. Folyamatosan fejlődünk, így a gépeink folyamatosan változnak. 

Előnyként mindenképpen szeretném kiemelni, hogy rendelkezünk négy, igen négy fő kamerával. Amennyiben rengeteg szögből szeretnétek videókat, így ez sem lehetetlen! Ha úgy döntötök, hogy elég a kettő is, akkor viszont tartalék formájában ugyan úgy jelen lesz a Nagy napon, így nem érhet váratlan meglepetés!

Sony NEX VG-10

Egyik fő kameránk a Sony VG-10. A VSLR kategóriába sorolható CMOS rendszerű érzékelőjének köszönhetően kifejezetten ilyen jellegű munkákra készült. Több objektív is társul hozzá, ilyen például a 18-200mm, 18-55mm és a 35mm. Természetesen külső, profi minőségű mikrofonnal használjuk, a legjobb hangfelvétel érdekében. A rengeteg kiegészítő között megtalálható például a videólámpa és a follow focus is.

A NEX VG-10 mellég még társul egy  MILC gép is. Sony NEX 7,  mely képvilága a kreatív felvételek elkészítéséhez elengedhetetlen. Az objektívek mind a két géppel használhatóak, így nem okozhat gondot a kompatibilitás.

Canon EOS 80D

A másik fő kameránk a Canon 80D. Ez a gép a DSLR kategóriában jeleskedik. Sokan leginkább fényképezésre használják ezeket a gépeket, azonban nem szabad elfelejteni, hogy amilyen jó a fényképek világában, a olyannira emelkedik ki a videózásban is. Time-Lapse felvétlek kíváló minőségben készülnek ezekkel a gépekkel. A mélységélesség (Depth Of Field) egy olyan hangulatot ad a képvilágnak, mintha mi is ott lennénk. Legyen szó rövidebb, vagy hosszabb videózásról, nem jelent problémát egyik sem. Objektívek közül megtalálható a 18-55mm, 17-55mm, 50mm és a 75-300mm is.

A másik gép, mely szintén DSLR, az a Canon EOS 750D. Tudásban közel egy szinten vannak. Az objektívek és egyéb kiegészítők itt is mind a két gépen egyaránt használhatóak.

A fent leírt eszközökön kívül rendelkezünk állványokkal, sliderrel és gimballal is!

Az utómunkákat pedig kalibrált, színhű monitorokkal végezzük!​