Gyakran Ismételt Kérdések

Számos módja van annak, hogy megtaláljatok bennünket. A leggyorsabb  a telefon, de e-mail üzenetekre is igyekszünk minél hamarabb válaszolni! A kapcsolat fülön már tudtok is írni üzenetet!

Természetesen megoldható ez a kérdés is, azonban nem javasoljuk. Minden esetben szükségesnek tartjuk, hogy ketten érkezzünk az adott feladatra, mivel akár a technika ördöge, akár egy kedves vendég a képbe lép és tessék, máris egy használhatatlan pillanat van a felvételek között. Amennyiben ketten készítjük a felvételeket ez sokkal kisebb valószínűséggel fordul elő.

Természetesen. Minden apró részletet tartalmazni fog a szerződés. Költségeket, felvételek stílusait, egyszóval mindent. A szerződés aláírásakor minimális foglalót kérünk.

A Nagy nap fülön is megtalálható, 30 naptári napon belül minden esetben hozzátok kerül a felvétel. Amennyiben közös megbeszélés alapján egy távolabbi időpont jöhet szóba, természetesen az is megoldható.

Minden a megbeszélteken múlik. Maximálisan 4 kamerával tudunk felvételeket készíteni. 2 “mozgó” kamera és 2 fix.

Erre azt az egyszerű választ tudjuk adni, hogy ahány ház annyi szokás. Nagyon ritkán fordul elő, hogy két, egyforma felvételeket igénylő megrendelés érkezik. Nagyon sok tényező befolyásolja az árakat. Szíves megértéseteket köszönjük!

Igen! Az egész ország területén készítjük el felvételeinket! Kedvezményes kiszállási költségeinkről érdeklődjetek!

Sajnos a LED monitorok akármennyire is szép képet adnak, a legtöbbjük nem színhű! Erre fejlesztettek ki egy kis eszközt, melynek köszönhetően bármelyik monitor képes sokkal jobban megközelíteni az adott szín eredeti árnyalatát.

Amennyiben minden felvétel úgy készült, ahogy megbeszéltük és mégis valamilyen technikai hiba maradt benne, kérünk Titeket, hogy jelezzétek számunkra és a lehető legrövidebb időn belül kijavítjuk a hibánkat!

A DVD-t leginkább azért adjuk még, mivel az egyedi tok, lemez kézzelfoghatóbbá teszi a felvételeket. Másik fő okunk rá, hogy akiknek még nincs számítógépe azok is meg tudják nézni a kész filmet.

Igen! Csak kérnetek kell és az összes nyers felvételt átadjuk számotokra!

A felvételeket biztonsági okokból, az átadást követő 3 hónapig tároljuk. Ennek azért látjuk fontosságát, mivel, ha bármilyen probléma lenne a kész filmmel, akkor tudjuk javítani, illetve, ha meggondolnátok magatokat, akkor ezen időszakon belül van lehetőségetek még elkérni a nyers fájlokat.

A szerződésben leírtaknak megfelelően készítjük el a felvételeket. Amennyiben ezzel kapcsolatban van valamilyen jellegű hiba/probléma, akkor természetesen lehet.

Ha egy teljesen más stílust, vagy teljesen más formában kérnétek a videót, úgy a többletmunka miatt felárat számolhatunk fel!